Het Kraton
Door: Marja
Blijf op de hoogte en volg zoe
28 Februari 2009 | Indonesië, Batavia
Yogyakarta is een stad met grote tegenstellingen. Ze hebben daar hele grote shopping malls waar alles te krijgen is, maar ook heel veel bedelaars. De straat om gezien te hebben is de Malioboro. Een aaneenschakeling van eetgelegenheden ( eetkraampjes, eetkarretjes ) verkoopkraampjes en winkels. In de smalle looppaden probeert iedereen zijn waren aan de man te brengen en enkele bedelaars geld te verdienen. Op straat is het een gekrioel van paard- en- wagens, becaks, taxi’s, brommers en overige verkeer.
Boven in zo’n shopping mall zit vaak een speelhuis. Het Walhalla niet alleen voor onze dame, maar zeker ook voor verschillende moslimmeisjes, die gekleed in hun studenten uniform ook hier met velen rondlopen.
Voor een vakantiehuis in Indonesië zie onze villa ‘s in Noord Bali http://www.bali-beach-villa.com/ & http://www.balivilla.nl/ en verhalen over Bali http://balivillalovina.blogspot.com/
10 Maart 2009 - 10:21
Thea:
hallo allemaal,
Heb de nieuwe foto's weer bekeken. Mooie trip gemaakt naar Java. Ik herken het allemaal. Wel leuk.
Heel veel liefs en groetjes Thea en Ad