Kuala Lumpur
Door: Marja
Blijf op de hoogte en volg zoe
16 Augustus 2011 | Maleisië, Kuala Lumpur
Kuala Lumpur, ofwel modderige samenloop van rivieren, is ontstaan rond 1860 dankzij de aanwezigheid van tin. In 1896 werd deze nederzetting uitgeroepen als hoofdstad en tot nog geen 50 jaar geleden stond het onder Brits bestuur. Voor ons is Kuala Lumpur van belang vanwege het verlengen van de visa en.................shoppen. In het zuiden van Bali kunnen we inmiddels al veel meer krijgen dan in het noorden, maar dit alles is niet te vergelijken met een echte stad: het walhalla voor puberende meisjes, gadget gekken vaders en moeders met een fototoestellenprobleem.
Na aankomst kunnen we nog even met onze vrienden een vis verorberen. Zij zullen die avond vertrekken naar Nederland en wij zullen onze eerste dag KL besteden aan shopping malls en natuurlijk wat bezienswaardigheden................... :)
Vier dagen verblijven we in deze stad, waarvan er een wordt opgeofferd aan het regelen van de papieren bij de Indonesisch ambassade. We hoeven gelukkig niet alles te bekijken in deze korte tijd omdat we aan het einde van onze vakantie hier nog voor een paar dagen terugkomen.
Voor een vakantiehuis in Indonesië zie onze villa ‘s in Noord Bali http://www.bali-beach-villa.com/ & http://www.balivilla.nl/ en verhalen over Bali http://balivillalovina.blogspot.com/
16 Augustus 2011 - 06:42
Lien En Paul:
Op deze manier kunnen wij weer zorgeloos met jullie mee op reis!
Niet vermoeiend, geen meningsverschillen en lekker ons eigen bed!